Het bedrijfsprofiel van ons familiebedrijf.

 

Plafondvakbedrijf Schouten is in 1985  gestart door Piet Schouten Sr. en zijn echtgenote Afra Schouten. In het jaar 2000 kwam er versterking  bij door de zoon Piet Schouten Jr. Twee jaar later kwam de andere zoon Frans Schouten ook het team versterken.

Het kantoor wordt momenteel gerund door Afra en Piet Schouten Sr.

In onze zeer royale showroom, gelegen aan de Dorpsstraat 82 in Nibbixwoud, kunnen wij u uitvoerig alle in’s en out’s van een Spanplafond met dimbare ledverlichting laten zien, geschikt voor uw toepassing. Hier wordt u meestal geholpen en geïnformeerd door Piet Schouten Sr.

 

 

Wij zijn een bedrijf wat al rond de dertig jaar bestaat en zich ook alleen met het vervaardigen van Spanplafonds bezig houdt.

Dus hierdoor staan wij bijna nooit voor onverwachte verassingen en word uw Spanplafond ook altijd helemaal top en 100% naar uw volle tevredenheid afgeleverd door onze eigen vakmensen.

Want een Spanplafond 100% installeren vergt een lang en moeilijk leerproces, wij zijn er zelf als klein kind in opgegroeid en hebben ook nog jaren in de bungalowbouw gewerkt alvorens in het familiebedrijf te beginnen met Spanplafonds.

 

De vraag van veel klanten is “waarom zijn of kunnen jullie zo veel voordeliger zijn dan de concurrentie”.

Het antwoord hierop is eenvoudig te verklaren.

 

  • Wij maken geen deel uit van een Franchise organisatie maar staan volledig op ons zelf en betrekken ons plafondmateriaal rechtstreeks bij onze leverancier in Oost Duitsland de Firma Pongs. Dit betreft een zijdeweverij. Van ons plafondmateriaal word meer dan een miljoen m2 per jaar geweven, dus dit is door en door ontwikkeld en voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen  en brandeisen.

 

  • Wij hebben de Showroom, ons bedrijfspand c.q. werkplaats en het magazijn op eigen terrein staan waar wij ook bij wonen.

 

  • Wij staan zelf op jaarmarkten, braderieën en tentoonstellingen met onze stand en/of  show auto.

 

  • Ook onze Led verlichting betrekken wij rechtstreeks bij de fabrikanten en ontwikkelaars. Wij monteren al inmiddels acht jaar Led verlichting van grotendeels Nederlandse bodem, en dat iedere dag, dus een mooi verlichtingsplan kunt u inmiddels wel aan ons overlaten. De verlichting en dimmers mag u overigens op de montage dag zelf uitzoeken. Of in de showroom. Onze Led verlichting is zeer mooi dimbaar te maken als u dat wenst. Wij hebben alles mee in onze montagewagens, zodat alle aanpassingen mogelijk zijn.

 

  • De elektrische installaties leggen wij ook allemaal zelf aan, inclusief alle bijbehorende timmerwerken zoals gordijnkoven, bovenlichten, trap aftimmeringen, keukenkast fronten, enz. .enz.

 

Zoals u ziet  is dit allemaal kosten besparend en hierdoor kunnen wij veel voordeliger werken dan andere Spanplafond bedrijven  en is dat dus in uw voordeel.

 

Tijdens de montage is er altijd iemand van de familie Schouten zelf aanwezig om een 100% stuk vakwerk te garanderen.

 

Laat  ook uw plafond voorzien van een akoestisch spanplafond van de firma Schouten.

 

 

Contact

Dorpsstraat 82

 

1688 CH Nibbixwoud

 

0229 571391

 

info@spanplafond.nl